Hargshamns Folkets hus - snart 10:e arrangemanget med EasyArr i år


Hargshamns Folkets hus - snart 10:e arrangemanget med EasyArr i år

Hargshamns Folkets Hus var en av de första som började använda och upptäcka EasyArr våren 2023. Nu har de snart genomfört 10 arrangemanget.

Fyra arrangemang har genomförts tillsammans med Peter Jezewskij som har anknytning till Hargshamn men nu senast genomfördes en Bayersk afton.

Inom kort genomförs en teaterkväll med Skottes Musikteater som framför Joe Hill, det planeras just nu in en DiscoKväll och i november kommer ytterligare en musikkväll att genomföras.

Lise&Gertrud blev sjuka
125 biljetter sålda till fredagskvällens konsert. Katastrof ... tappad röst vid lunchtid. Inom en timme från att EasyArr fått meddelande om att konserten inte kunde genomföras hade samtliga biljettköpare fått sina biljettpengar ÅTERBETALDA.

Tillsammans med återbetalningen bifogades ett meddelande om att kvällens konsert var inställd och att nytt tillfälle skulle meddelas i kommande vecka.

Ingen dök upp och blev besviken utanför entren på kvällen - alla fick pengarna tillbaka, utan att ansöka om det - nästa föreställning sålda ännu fler biljetter. 


Vi tackar Hargshamns Folkets Hus för att de aktivt deltagit i produktutvecklingen av EasyArr genom att ständigt föreslår förbättringar och genom att göra allt det där som vi inte själva kunnat gjort för att "krångla" till det för dataprogrammerarna.


Följ gärna Hargshamn på deras hemsida.