The Guardian skriver om Livemusikens stora utmaning.


The Guardian skriver om Livemusikens stora utmaning.

The Guardians skriver idag om livemusikens stora utmaning i Storbritannien. ”The whole ekosystem is collapsing”.Både etablerade artister och gräsrotskulturen klarar inte längre av att ta alla ekonomiska risker för att driva livekulturen vidare. Situationen i Sverige är delvis densamma...
EasyArr startades just för att lösa just den här problematiken. Hur kan man göra det ekonomiskt helt riskfritt att arrangera LIVE-arrangemang? Både om man är ovan och vill upp på scen första gången eller om man drivit en club behöver riskerna minimeras eller tas bort hel och hållet.
EasyArr har idag ett fungerande arrangörsverktyg som tar bort alla ekonomiska risker!Vem som helst kan - med hjälp av EasyArr - själv arrangera ett LIVE-arrangemang från planering, via budgetering, digitala avtal till biljettförsäljning i ett och samma system.
Att sälja biljetter inom några minuter är inte svårt. Det kan många.Att veta hur många biljetter som behöver säljas, att ha säkrade avtal med varandra som tar bort riskerna, att hantera sponsring och stöd i samma flöde som biljetter och att få stöd i alltifrån moms- och rättighetsfrågor är utmaningen. Att dessutom varje dag känna sig trygg med att inga pengar kan försnillas av manager eller anna innan arrangemanget genomförts ser vi som en självklarhet.

EasyArr har lösningen.

Fler och fler använder därför EasyArr för enkla och riskfria liveevenemang här i Sverige. Är du artist, lokalägare eller arrangör och behöver mer än det biljettsystemen kan ge - hör av dig till oss!Vi berättar gärna mer och supportar dig igång!
Vi kan öppna nya möjligheter för dig här i Sverige. Men… vem vet när EasyArr finns i UK o andra länder.