Här kommer några exempel på arrangemang som genomförts med hjälp av EasyArr

Vi har gjort ett stort utvecklingsarbete tillsammans med Folkets Hus och Parker i Östra regionen - bland annat finansierat av Vinnova.

Här visar vi några olika typer av arrangemang som har genomförts.

Slutsålt i punkens hjärta - inom 5 dagar

På mindre än en dag såldes de första SÅDD-biljetterna slut. Då var arrangören säker på att allt kunde betalas. Inom 5 dagar var alla biljetter slutsålda - inklusive de biljetter som inkluderade menyer i restaurangen. 


Årets Arrangörsförening 2023

Hargshamns Folkets hus var tidigt ute med att testa EasyArr. Sedan mars 2023 har de nu startat 10 arrangemang med hjälp av EasyArr. En ort i Uppland med 280 invånare har Årets FolketsHus-förening år 2023. Vi förstår varför!

Peter Jezewski - ett genrep och tre konserter med gäster
Sommaren 2023 genomfördes tre arrangemang till vilka Peter bjudit in sina artistvänner upp på scen. Succéarrangemang med bla Lalla Hansson och Lasse Sigfridsson. 

Inställt på grund av sjukdom 
Ett har ställts in på grund av akut sjukdom - hos artisten - en fredag vid lunch.  Alla hade sina pengar tillbaka inom en timme och samtidigt fick ett meddelande i Swish-appen att föreställningen var inställd. Då föreställningen kunde genomföras såldes fler biljetter än till första gången.

Teater - Oktoberfest - Musikkvällar
Till och med en discokväll kommer att genomföras under hösten.


Teaterföreställningar - musikaler - standup. Allt som behöver förfinansieras med biljettförsäljning går bra att arrangera med hjälp av EasyArr.


POOL-party på Hotell NOVI på Gotland

En vecka - 4 dagar - fylldes NOVI-hotells Summerparty med betalande gäster. 500 biljetter som de allra flesta såldes mellan kl 12-14 eftersom alla väntar på att vädret ska vara rätt.

"Otroligt smidigt system" blev omdömet från arrangören.