Cookie och Personuppgiftspolicy

Policy för personuppgiftsbehandling för Easyarr AB 

 

Bakgrund

All behandling av personuppgifter måste uppfylla de grundläggande principer som anges i dataskyddsförordningen (GDPR). Principerna innebär bl a att personuppgifter bara får samlas in för berättigade syften och att mängden uppgifter skall begränsas till vad som är nödvändigt för syftet.

 

Syfte

Den rättsliga grunden för att samla in personuppgifter till EasyArr för att kunna upprätthålla ett register över de som är användare och har ett konto på EasyArr och för att kunna registrera och hantera inkomna intresseanmälningar till rätt person.

 

Varifrån samlar vi in personuppgifter

Vi samlar in de personuppgifter som du lämnar till oss i samband med att kontaktar oss ellernär du skapar ett konto hos EasyArr.

 

Vilka personuppgifter behandlar vi och varför?

Med stöd av ditt samtycke kan vi kommunicera och lämna information till dig via e-mail.

 

Hur länge sparas mina personuppgifter?

Dina personuppgifter sparas av oss under den tid som anses skäligt med anledning av av ditt ärende eller så länge du har ett aktivt konto hos EasyArr.

 

Dina rättigheter

Dataskyddslagstiftningen ger dig rätt till:

Tillgång till dina personuppgifter: Du kan när som helst begära utdrag ur vår register för att få kännedom om vilja uppgifter du tidigare angivit.

Begära rättelse: Om du anser att en uppgift om dig är felaktig eller ofullständig kan rättelse ske efter begäran via e-mail (info@easyarr.se).

Återkalla samtycke: Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi lagrar dina uppgifter men detta kan inte ske förrän återrapportering och avslutat ett pågående arrangemang eller kommande biljetter till ett arrangemang.

 

Vi skyddar dina personuppgifter

Vi vidtar åtgärder för att säkerställa att dina personuppgifter är skyddade hos oss och att behandlingen sker i enlighet med gällande dataskyddsregler. 

 

Personuppgiftsansvarig

EasyArr AB är såsom organisation personuppgiftsansvarig.

 

Cookie Policy

Denna cookie -policy förklarar vad cookies är och hur vi använder dem, vilka typer av cookies vi använder, dvs. informationen vi samlar in med hjälp av cookies och hur den informationen används och hur du kontrollerar cookie -inställningarna. För mer information om hur vi använder, lagrar och håller dina personuppgifter säkra, se vår sekretesspolicy.

Du kan när som helst ändra eller dra tillbaka ditt samtycke från kakdeklarationen på vår webbplats. Ditt samtycke gäller för följande domäner: easyarr.se

 

Vad är Cookies?

Cookies är små textfiler som används för att lagra små bitar av information. De lagras på din enhet när webbplatsen laddas i din webbläsare. Dessa cookies hjälper oss att få webbplatsen att fungera korrekt, göra den säkrare, ge bättre användarupplevelse och förstå hur webbplatsen fungerar och analysera vad som fungerar och var det behöver förbättras.

 

Hur använder vi cookies?

Som de flesta onlinetjänster använder vår webbplats förstaparts- och tredjepartscookies för flera ändamål. Förstapartscookies är oftast nödvändiga för att webbplatsen ska fungera på rätt sätt och de samlar inte in någon av dina personligt identifierbara uppgifter.

De tredjepartscookies som används på vår webbplats är huvudsakligen för att förstå hur webbplatsen fungerar, hur du interagerar med vår webbplats, hålla våra tjänster säkra, tillhandahålla annonser som är relevanta för dig och för att ge dig en bättre och bättre användare erfarenhet och hjälp att påskynda dina framtida interaktioner med vår webbplats.

 

Vilka typer av cookies använder vi?

Viktigt: 

Vissa kakor är viktiga för att du ska kunna uppleva hela webbplatsens funktionalitet. De tillåter oss att underhålla användarsessioner och förhindra eventuella säkerhetshot. De samlar inte in eller lagrar någon personlig information. Till exempel tillåter dessa cookies dig att logga in på ditt konto och lägga till produkter i din korg och checka ut säkert.

Statistik: 

Dessa cookies lagrar information som antalet besökare på webbplatsen, antalet unika besökare, vilka sidor på webbplatsen som har besökts, källan till besöket etc. Dessa data hjälper oss att förstå och analysera hur bra webbplatsen fungerar. och där det behöver förbättras.

Marknadsföring: 

Vår webbplats visar annonser. Dessa cookies används för att anpassa annonserna som vi visar för dig så att de är meningsfulla för dig. Dessa cookies hjälper oss också att hålla koll på effektiviteten i dessa annonskampanjer.
Informationen som lagras i dessa cookies kan också användas av tredjepartsannonsleverantörer för att även visa annonser på andra webbplatser i webbläsaren.

Funktionellt: 

Dessa är kakorna som hjälper vissa icke-väsentliga funktioner på vår webbplats. Dessa funktioner inkluderar inbäddning av innehåll som videor eller delning av webbplatsens innehåll på sociala medieplattformar.

Inställningar: 

Dessa cookies hjälper oss att lagra dina inställningar och webbläsarinställningar som språkinställningar så att du får en bättre och effektivare upplevelse vid framtida besök på webbplatsen.

 

Hur kan jag kontrollera cookieinställningarna?

Om du bestämmer dig för att ändra dina inställningar senare genom din surfningssession kan du klicka på fliken “Sekretess och cookie -policy” på skärmen. Detta visar meddelandet om samtycke igen så att du kan ändra dina inställningar eller helt återkalla ditt samtycke.Utöver detta erbjuder olika webbläsare olika metoder för att blockera och ta bort cookies som används av webbplatser. Du kan ändra inställningarna i din webbläsare för att blockera/radera kakorna. För mer information om hur du hanterar och tar bort cookies, besök wikipedia.org, www.allaboutcookies.or